skip to Main Content

Waterontharder

Draag bij aan een duurzamere wereld.

Toepassen van een waterontharder

Hoe werkt het?
Een waterontharder werkt niet door elektriciteit of magneten, maar met een harsfilter dat de kalk echt uit het water haalt. Er is wel stroom nodig voor de besturing van de ontharder, onder andere om het verbruik en de tijd bij te houden. De waterontharder wordt aangesloten net achter de watermeter, waardoor u in het hele gebouw/woning van kalkvrij water kunt genieten. Het proces waarmee de hars de kalk onttrekt aan het water ionenwisseling.

Ionenwisseling is de allerbeste manier om kalk uit water te halen. Het harde water stroomt door de harscilinder. Op de harsbolletjes zitten natriumionen die uitgewisseld worden tegen de calciumionen in het water. Sommige mensen proeven het verschil, maar het is vooral een ander gevoel. Kalkvrij water is zachter en smaakt zeker niet zout.

AquaStar

Kies voor kwaliteit met AquaStar
De AquaStar-serie omvat een compleet assortiment waterontharders voor consumenten, horecaondernemers, bedrijven en industrie. De innovatieve waterontharders geven alle voordelen van zacht water en winnen zichtzelf binnen een aantal jaar terug. De AquaStar-serie is ontwikkeld volgens de laatste inzichten. Er worden alleen kwaliteitsonderdelen gebruikt. Een duurzame investering dus!

Uiterst zuinig in gebruik
De zuinige AquaStar waterontharder voldoet aan al uw wensen:
•    uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik;
•    strak ontwerp met praktische features;
•    naar wens instelbaar: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling;
•    degelijke uitvoering: gaat tot wel 25 jaar mee;
•    geheel digitaal aangestuurd;
•    ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.
De software stellen we optimaal in. Ook het onderhoud, de service en garantie verzorgen wij tot in de puntjes.

bron: aquastar-wateronharders.nl

Back To Top